Go to main content.

Om Alcon

About Alcon

Alcon is the global leader in eye care, dedicated to helping people see brilliantly. With our 75-plus-year heritage, we are the largest eye care device company in the world – with complementary businesses in Surgical and Vision Care

Vores forretningsfokus

Vores lederskab er baseret på første banebrydende innovation og epokegørende teknologi, der forandrer den måde, hvorpå vi behandler øjets sygdomme og tilstande. Vi har en af branchens bredeste vifte af øjenprodukter inden for to forretningsområder: Surgical og Vision Care.

Blurred background-image

Surgical

Blurred background-image

Surgical

Vi tilbyder en komplet portefølje af produkter til øjenkirurgi, der hjælper kirurger til at opnå de bedste resultater for deres patienter. Vi har teknologier og produkter, der behandler grå stær, synsfejl og nethindesygdomme. Derudover tilbyder vi specielle intraokulære linser til behandling af grå stær, alderssyn og bygningsfejl. Vi har desuden andre avancerede produkter til grå stær og nethindekirurgi.

Blurred background-image

Vision Care

Blurred background-image

Vision Care

Vi er en af verdens største producenter af kontaktlinser og kontaktlinsevæsker. Vi tilbyder en bred vifte af produkter inden for endags-linser, månedslinser og farvede kontaktlinser samt produkter til tørre øjne.

Alcons Corporate Giving indsatser hjælper mennesker rundt om i verden med øget adgang til øjenbehandling af høj kvalitet, uddanner øjenspecialister og styrker de lokalsamfund, hvor vi bor og arbejder.
Vi forpligter os til at levere produkter i høj kvalitet, som imødekommer og overstiger vores kunders forventninger. For at leve op til disse forventninger arbejder vi med en række eksterne og interne krav og standarder.

Transparent background-image

Skab en karriere hos Alcon

 

Floating image