Go to main content.

Ansvarlig forretningspraksis

Employees working in lab

Vi forpligter os til at udvise integritet i alt, hvad vi gør. Hvad vi gør hos Alcon er vigtigt for at hjælpe mennesker med at se bedre; hvordan vi gør forretning vil afgøre vores succes som virksomhed. Vi tror på at drive virksomhed på en fair og etisk måde samt i henhold til alle gældende juridiske og branchekrav.

 

Code of Business Conduct

Vores Code of Business Conduct (”Code”) tjener som fundamentet for vores Integrity og Compliance program. Vores Code definerer, hvad vi står for, og hvordan vi gør forretning. Alle medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer forventes at arbejde i henhold til vores Code.

Ethics Helpline

Som en vigtig del af vores speak-up kultur forventer og opfordrer Alcon til, at vores medarbejdere stiller spørgsmål og rapporterer etiske betænkeligheder ved at kontakte et medlem af ledelsen, HR, Compliance, Legal eller Alcon Ethics Helpline.
Alcon Ethics Helpline er en uafhængig og fortrolig online- og telefonservice, der er tilgængelig i døgndrift alle ugens dage på adskillige sprog. Etiske betænkeligheder kan rapporteres anonymt via Helpline, hvor det lokalt er juridisk tilladt. Læs mere om, hvordan man rapporterer ved klikke her Alcon.Ethicspoint.com