Go to main content.

 

Fordele ved at arbejde hos Alcon

 

Fordele ved at arbejde hos Alcon

Vores personalegoder er en vigtig del af den overordnede lønpolitik og –strategi, der er designet til at imødekomme den voksende og globale konkurrence om talenter.
 

Diversitet og inklusion

 

Diversitet og inklusion

Vores medarbejdere afspejler vores alsidige kundebase. Det udvider vores perspektiv og styrker vores kundeindsigt, hvilket hjælper os med at imødekomme patienternes behov.
 

Sundhed og trivsel

 

Sundhed og trivsel

Vores medarbejdere er fundamentet for at være en succesrig virksomhed. Vi tilbyder forskellige sundheds- og trivselsprogrammer, som gør det lettere at leve sundt.
 

Kultur og værdier

 

Kultur og værdier

Vores succes afhænger af vores medarbejderes kreativitet, engagement og performance, og vi tager udgangspunkt i vores styrker, når vi lægger udviklingplaner. Derfor har vi en performance-drevet kultur, som opmuntrer til, at resultater skabes gennem samarbejde og innovation.
 

 

Karriereudvikling
Hos Alcon er karriereudvikling en omfangsrig proces, hvor du opnår de kompetencer, kvalifikationer og erfaringer, som gør dig i stand til at opnå dine karrieremål.

Ansøg om Alcon® Scholarship
Alcon® Scholarship er et innovativt program med videnskabelig uddannelse for nyligt uddannede optometrister. Programmet er udviklet til at give inspiration til, hvordan du kan vokse personligt, klinisk, professionelt og kommercielt. Indsend din ansøgning i dag for at komme i betragtning hos juryen.

Har du mellem to og fem års erfaring fra branchen, send da en mail til [email protected] for yderligere information samt for at vise din interesse i Alcon® Scholarship, eller tal med din Alcon® salgsrepræsentant for yderligere information.

Klik her for mere information